Close
Skip to content

Coach vagy?

szervezzünk meg együtt a coaching elvonulásodat Tenerifén!

kedves coach kolléga!

Szeretnél új lendületet adni régebbi klienseidnek?
Esetleg újakkal vágnál bele egy nagyobb, dinamikus változásba?

 

Az elmélyült belső munkát nagy mértékben előrelendíti, ha az klienseid, időnként kiszakadnak a mindennapokból és egy elvonulás vagy tábor keretében haladnak tovább változásuk folyamatában. Mi ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani Neked. A Te tehetséged, tudásod, a sziget elképesztő adottságaival és a mi helyismeretünkkel – mert itt élünk – verhetetlen kombináció! 🙂

Segítünk megszervezni Coaching Táborodat, Elvonulásodat Tenerifén.

 

Egyedi igényeidet szem előtt tartva többféle konstrukcióban tudunk együttműködést ajánlani:

  1. SZÁLLÁS: Helyszínnek 4*-os szállodát képzeltél el,  akár teljes ellátással? A tengerparton?  – Megszervezzük! Vagy egy magánházban lennél szívesen valahol a szigeten? – Megtaláljuk! 
  2. REPTÉRI TRANSZFER ÉS KIRÁNDULÁSOK: Megszervezzük a reptéri transzfert és igény szerinti kirándulásokat a szigeten. Szakrális helyekre mennétek? Lehetőség nyílik felkeresni a szigeten található spirituális ősi helyeket. Megdobnád a programod a vulkán energiájával? A Teide-túra kiváló lehetőség, ahogy a bámulatos Masca-szurdok panorámája mellett töltekezni is felejthetetlen élmény lesz. Óceán és naplemente? Elviszünk olyan helyekre, amelyek kevésbé turistásak, és elmélyülésre tökéletesek! De egy páratlan élményt nyújtó vacsorát is elkölthettek az óceán meghitt környezetében. 
  3. EGYÉB SAJÁT ÉLMÉNYEN ALAPULÓ BELSŐ MUNKA: Arra is van lehetőség, hogy  coaching programjaidat igény szerint kiegészítsük további professzionális programokkal: hangulatos Gongfürdővel, hangtérben végzett relaxációval, imaginációval, Hellinger-féle család- vagy rendszerállítással, chikung vagy jógaórákkal – ha így szeretnéd.

Mindezek megszervezése mellett a coaching tábor teljes ideje alatt elérhetőek vagyunk.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot és dolgozzuk ki a részleteket!

Munkádhoz sok örömet kívánunk és reméljük, hamarosan találkozunk Tenerifén!

Üdvözlettel:

Balázsné Szerb Gabriella és Góra Edina

Üzenet küldése