Close
Skip to content

Réka

Mind Camino tréner - Réka

Várszegi Réka vagyok és az önszeretet, önbizalom, szerelem, nő-férfi témakörökben lehetek leginkább a segítségedre.

Diplomát szereztem a Pécsi, majd a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi karán, valamint több, mint húsz éve kutatom és lelkesen tanulmányozom az emberi természet és az életünk mögött megbúvó törvényszerűségeket.

Kutatásaim során azt tapasztaltam, hogy az emberi problémák, konfliktusok és az életünkben felbukkanó akadályok mögött olyan – az életről megtanult, de nem feltétlenül valós nézőpontok – állnak, melyeket érzelmi fájdalom, tehetetlenség, -elégedetlenségérzés, düh, kétségbeesés stb. formájában tapasztalunk meg.
Sajnos sem társadalmunk szokásrendszere sem iskolarendszerünk nem veszi figyelembe az emberi szív és természet valódi beállítottságát, és nem tanítottak meg bennünket arra, hogyan kezeljük az életünkben felbukkanó válságidőszakokat.

Annak ellenére, hogy napjainkban előtérbe került a személyiségfejlesztés és az önsegítés témaköre, mégis azt láthatjuk, hogy a sok egyszerű praktika és jó tanács dacára még mindig sok a boldogtalan, örömtelenül élő ember, aki úgy érzi eltévedt az élet útvesztőjében.

Ez azért van, mert ezek az egyszerű praktikák nem hatolnak elég mélyre ahhoz, hogy tartós változásokat tudjanak előidézni az életünkben, valamint nem veszik figyelembe az emberek speciális egyéni lelki alkatát. Épp ezért sokszor segítség helyett még a tehetetlenség és bűntudat érzését is erősítik bennünk. Egyáltalán nem szégyen tehát, sőt kimondottan okos döntés szakember hozzájárulását kérni a válságok megoldásához.

A segítségemmel fel tudod térképezni, hogy hol tartasz, és merre felé haladsz az életedben, valamint könnyen használható, de mélyreható eszközöket kapsz a krízis és-válsághelyzetek megoldásához.