Close
Skip to content

Rólunk

Mai rohanó világunkban szükség van egy igazi testi-lelki feltöltődésre. Ezért hoztunk létre egy olyan szakmai közösséget, ahol a meglévő szakmai tudást és a tapasztalatot fejlődni vágyó emberek szolgálatába állíthatjuk.

Célunk, hogy mindenki, aki elfogadja a meghívásunkat önbizalommal telve az erőforrásai tudatában azt használva képes legyen az élete feletti hatóerővel bánni.

Teret adunk a fejlődésre a tudatosságra az új gondolatokra, inspirációkra. Itt mindenki önmaga lehet a szabadság felemelő érzésével. Kiszakadni a komfortzónából már önmagában páratlan élmény.

Mindenki egyedi ezért több tábort és programot szervezünk. Fontosnak találjuk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Ebben nyújt segítséget a Mind Camino szakmai team.

Ehhez a Kanári-szigetek legnagyobbikát Tenerifét választottuk. A szigeten a 4 őselem: víz, tűz, levegő és a föld megtalálhatóak, így különlegesen jó energiái vannak. Egy sziget, ahol a latin az afrikai és a spanyol kultúra keveredik. Ahol a Kanári emberek tisztelik és féltve őrzik kultúrájukat. Ahol igazán szabad lehet minden ide látogató. Ahol sétálva a parti ösvényen kizárva a külvilágot beleolvadni a természet különleges világába befogadni azt és ezáltal erősödni. Ahol az óceán csak neked mesél. Ahol mindenki különlegesnek érezheti magát

Egy út, amely változást hoz az életedbe, amely által másképp látod a körülötted lévő világot, áthangol, felfrissít és boldogsággal tölt el.

Mivel a szigeten egész évben szezon van ezért a Mind Camino újratervező programra és a táborok többségére folyamatosan fogadjuk a jelentkezéseket.

Kollégáimmal együtt kívánjuk neked, hogy azzá válj, aki lenni akarsz.

Balázsné Szerb Gabriella a Mind Camino Team kordinátora

Balázsné Szerb Gabriella
Coordinator
Mind Camino Team