PÁRKAPCSOLATOT SZERETNÉL?

SZERETNI ÉS SZERETVE LENNI

EZ ITT A TALÁLJ TÁRSAT PROGRAM

2019. November 11-18.

Mindenki elfoglalt, rohan és senki nem ér rá. Amikor keresed a párod de nem tudod hogyan és hol ismerkedjél. Hogyan találhatsz társat ha reménytelennek látszik?

Te is keresed a Nagy Ő-t?

Esetleg már megtaláltad, de a kapcsolatotok egyenlőtlen, ellentmondásosan viselkedik, és
kialakult egy se vele se nélküle csiki-csuki helyzet, amiből nem látszik a kiút?

Esetleg van már párod, de nem úgy alakul a kapcsolatotok, ahogy szeretted volna, és fogalmad sincs hogyan tudnál változtatni? Tény és való, hogy a Szerelem a legcsodálatosabb dolog a világon, mégis mindenki tapasztalta, hogy komoly kihívások elé állít bennünket. Sokan azt hiszik, hogy ez törvényszerű velejárója a szerelmi kapcsolatoknak: tehetetlenek vagyunk, kiszolgáltatottak, és semmit sem tehetünk azért, hogy elkerüljük az áldozattá válást. 

Pedig ez nem igaz, valójában rengeteg dolgot tehetünk magunkért és a kapcsolatért is!

Képesek vagyunk rátalálni arra, aki a legtáplálóbb a számunkra, képesek vagyunk a megrekedt kapcsolatokat kimozdítani a holtpontról, képesek vagyunk újraéleszteni a régi tüzet. Nem kell hozzá más, mint szándék a változásra, változtatásra, valamint önismeret és tudatosság. A szándékot te hozod, az önismeretet és a tudatosságot megkapod ebből az anyagból. Nem csak elméleti fejtegetéseket kapsz, hanem elmondom lépésről lépésre, hogy mit kell tenned a szerelemért.

Amire a Találj Társat programmal számíthatsz…..

Önismereted növekszik

Elmondom, mit tudsz tenni egyoldalú kapcsolatokban, viszonzatlan szerelemben, vagy szeretői viszonyban?

Elmondom, hogyan kerülheted el a csalódásokat

Mit tegyél féltékenység esetén, hogyan kezeld

Megtanulod, mik a beteljesedett szerelem legnagyobb gátjai

Elmondom, hogyan akadályozza meg a szenvedély a szerelmet (bizony-bizony jól olvastad!)

Hogyan tudod önmagadat szeretni és elfogadni

Megtudod, néha miért menekül a másik, és hogyan tudsz változtatni ezen

Megtanulod, hogyan lépj ki a közeledés-távolodás játékból

Megtanulod mi a feltétele annak, hogy hosszabb kapcsolat legyen köztetek

Beszélünk a spirituális kapcsolatokról (lélektárs, ikerláng, duál)

Részletesen megismertetlek vele, mik azok a lépések, amit tenned kell a beteljesedett szerelemért

Akik segítenek:

Várszegi Réka vagyok és az önszeretet, önbizalom, szerelem, nő-férfi témakörökben lehetek leginkább a segítségedre. Diplomát szereztem a Pécsi, majd a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi karán, valamint több, mint húsz éve kutatom és lelkesen tanulmányozom az emberi természet és az életünk mögött megbúvó törvényszerűségeket. A segítségemmel fel tudod térképezni, hogy hol tartasz, és merre felé haladsz az életedben, valamint könnyen használható, de mélyreható eszközöket kapsz a krízis és-válsághelyzetek megoldásához.

Várszegi Réka

Várszegi Réka vagyok és az önszeretet, önbizalom, szerelem, nő-férfi témakörökben lehetek leginkább a segítségedre. Diplomát szereztem a Pécsi, majd a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi karán, valamint több, mint húsz éve kutatom és lelkesen tanulmányozom az emberi természet és az életünk mögött megbúvó törvényszerűségeket. A segítségemmel fel tudod térképezni, hogy hol tartasz, és merre felé haladsz az életedben, valamint könnyen használható, de mélyreható eszközöket kapsz a krízis és-válsághelyzetek megoldásához.
Balázs Gabi vagyok, a Mind Camino alapítója, hivatásom szerint klinikai szociális munkás. Sok évvel ezelőtt csatlakoztam egy önkéntes szervezethez, ekkor került az életem középpontjába a
segítő munka, mások támogatása. Tíz évvel ezelőtt elköltöztem külföldre. Akkor szembesültem azzal, hogy a mai rohanó világban mennyire fontos, hogy legyen egy biztos pont, egy megtartó közeg, ha bajba kerülnénk vagy tanácstalanok vagyunk. Ha van egy segítő, akiben hinni lehet, könnyebb hinni magunkban is. Ha hiszünk magunkban, akkor képesek vagyunk irányítani az életüket és dönteni a sorsukról. Erről szól a Mind Camino.

Balázs Gabi

Balázs Gabi vagyok, a Mind Camino alapítója, hivatásom szerint klinikai szociális munkás. Sok évvel ezelőtt csatlakoztam egy önkéntes szervezethez, ekkor került az életem középpontjába a segítő munka, mások támogatása. Tíz évvel ezelőtt elköltöztem külföldre. Akkor szembesültem azzal, hogy a mai rohanó világban mennyire fontos, hogy legyen egy biztos pont, egy megtartó közeg, ha bajba kerülnénk vagy tanácstalanok vagyunk. Ha van egy segítő, akiben hinni lehet, könnyebb hinni magunkban is. Ha hiszünk magunkban, akkor képesek vagyunk irányítani az életüket és dönteni a sorsukról. Erről szól a Mind Camino.
 • VISSZAJELZÉSEK

  “A kezelés elején megbeszéltünk mindent, és ez megnyugtatott, hogy nincs „menetrend” nem muszáj ezt meg ezt éreznem, csak legyek én! Az első fogásnál mintha búra borult volna fejemre, és tompa nyomást éreztem, csak nem ott ahol a keze volt. A másodiknál ellazultam, majd jött a következő egy szép napsütéses tengerpart látványával, ahol mosott a víz, és olyan harmonikus állapotba kerültem egészen addig, míg fel nem merült a kérdés, mi van a válásommal, mint egy fekete lepedő úgy terült el rajtam a szomorúság.

  Könnyek folytak a szememből miközben erről beszélgettünk, és gombóc volt a torkomban, majd kimondtam: Elengedem! Nagy sóhajok és sok-sok könny kíséretében megnyugodtam, és utaztam tovább az elmémben. Érzések cikáztak bennem hol féltem, hol mérges voltam, hol boldog és nyugodt. Majd a páromról kezdtem mesélni és egyszerre csak megnyugodott minden. Végül az utolsó fogásnál a testem két lökéshullám kíséretében kilőtt magából valamit, nem tudom mit, de tudom, hogy nem volt rá szükségem. A kezelés után pedig kicsit bizsergett a fejem, és óhatatlanul szükségét éreztem egy finom kávénak, és egy jó sajttortának. 

  TÜNDE
 • VISSZAJELZÉSEK

  “Van az úgy, hogy az ember elveszik kicsit a hétköznapokban. Vagy nagyon. Nem nincs nagy baj azt magunk is éreztük, de azt is, hogy a taposómalom beszippant minket minden egyes nap. Ki kéne keverni ebből az állapotból, de hogyan? És akkor szembejött egy lehetőség, ingyenes Bars. Elküldtem rá Férjemet, utána olvastunk, megvolt az első kezelés. Ő nem érez semmit. Második alkalommal ketten mentünk közösen. Már ott éreztem , hogy ez Nekünk jó lesz. Sokkal „könnyebb” voltam a kezelés után. Azóta eltelt sok,sok nap….és bizony változunk . (Férj továbbra sem érez semmit…) de….

  Sokkal aktívabban tud végre itthon pihenni, sokkal több az energiája, sokkal minőségibb az az idő amit együtt töltünk. 6 év után is nagyon szeretjük egymást, de van az úgy , hogy az ember már automatikusan mondja, szeretlek… Most nem így tesszük egymás szemébe nézünk újra és úgy mondjuk, újra összekacsintunk, esténként igyekszünk minél többet együtt lenni kettesben is, mert újra igényünk rá lett erre is.  Jobban működünk együtt ,mint Család mi 4-en. Sokat nevetünk, megtanultunk újra szívből nevetni. Férjem továbbra sem érez semmit, de azt hiszem elég ,ha Mi együtt érezzük a pozitív hatásokat. 😉  Hát ez a Mi személyes tapasztalatunk.”

  EGY CSALÁDI TAPASZTALAT

KIKNEK VALÓ A PROGRAM?

 • azoknak, akik egy ideje nyűglődnek a szerelem kérdésével, de tudják azt, hogy a megoldás bennük van
 • akik hajlandóak a változást választani
 • akik hajlandóak szembenézni önmagukkal, és megismerni önmagukat
 • akik elég rugalmasak ahhoz, hogy a berögzült, régi, korlátozó nézőpontokat új, több szabadságot és örömet adó nézőpontokra cseréljék
 • akiknek fontosabb, hogy boldogok legyenek, mint hogy mindenki pontosan úgy viselkedjen, ahogy ők elvárják
 • akik hajlandóak megadni a választás szabadságát maguknak és a (leendő) partnerüknek is

KIKNEK NEM VALÓ A PROGRAM?

akik biztos receptet akarnak arra, hogyan kaphatnak meg és köthetnek magukhoz valakit, aki nem akarja őket.

akik összekeverik a szerelmet a birtoklási vággyal, és ebből a helyzetből nem is akarnak kimozdulni

akik azt hiszik a szerelem és a párkapcsolat magától alakul és nem kell érte tenni semmit

akik szerint a fájdalom, a féltékenység és a csalódás elkerülhetetlen része a szerelemnek, és ezen nem is akarnak változtatni

akik szerint nem nekik kell változni, hanem a világ összes többi részének

akik úgy gondolják ők már erről a témáról mindent tudnak

Miért éppen Tenerife?

Gyönyörű helyen, csodálatos természeti környezetben könnyebb rálátni és megváltoztatni azokat a belső blokkokat, amelyek megakadályoznak bennünket a céljaink elérésében. Kiszakadva a megszokott, elvárásokkal teli környezetből, segítő, támogató, ítéletmentes energiákkal körbevéve, nagyobb rálátással rendelkezünk és így feltérképezhetjük valódi vágyainkat és elindulhatunk azon az úton, ami a valódi boldogság felé vezet bennünket.

Az utazás részletei

Időpont:

2019. November 11-18.

(8 nap/7 éjszaka)

A program részvételi díja:

990 Euro + Repülőjegy

Az ár tartalmazza a szállást, a transzfert és az utazásokat, napi 3 étkezést és a teljes programot.

Szállás és étkezés

Elhelyezés 2 ágyas szobákban, all inclusive ellátással a tengerparton fekvő Hotel Catalonia Punta del Rey****  szállodában, Candelaria városában.

kis csoportos programok

Amelyek segítségével testileg, lelkileg feltöltődve kerülhetsz közelebb vágyott célod, egy jól működő párkapcsolat eléréséhez.

reptéri transzfer és utazások

Az árban benne van minden túra és kirándulás a szigeten valamint a reptéri transzfer is.

Élmények Tenerifén

Kirándulások az Anaga-hegységben, a Teide vulkánon, tengerparti séták a legszebb partszakaszokon mind részei a programnak.

 • A helyek száma limitált, a program mélységi munkát kínál, ami csak kis csoportban lehetséges. Ezért legfeljebb 12 emberrel dolgozunk.
  Jelentkezésre az utolsó pillanatban nincs lehetőség.

Jelentkezés / üzenet küldése

Mind Camino © 2019. Minden jog fenntartva.

MIND CAMINO

Mind Camino © 2019. Minden jog fenntartva.