Te utad elvonulás

BOLDOGABB ÉLETRE VÁGYSZ?

Tegyünk rendet a fejedben és lobbantsuk fel az életszenvedélyt Tenerifén!

EZ ITT A TE UTAD PROGRAM

2020. május

Hogyan tehetsz szert több önbizalomra?
Hogyan építsd újra az életed?
Hogyan szabadulj meg a zavaró, boldogtalan gondolatoktól, nyomasztó jövőképtől?

Nem létezik mindenkinél működő kész recept a boldogságra. Ugyanakkor vannak olyan gyakorlatban megvalósítható lépések, amelyek segítenek rátalálni a saját utadra és abban is, hogy elindulj rajta. Bármely életszakaszban vagy, a most a legjobb időpont, hogy belevágj!

A Te Utad programmal segítünk abban, hogy…

  a boldogtalan gondolatok helyére pozitív jövőkép kerüljön.

  legyen elegendő energiád a szükséges lépések megtételére.

  nagyobb önbizalommal és énerővel vidd végig a dolgaidat.

   több örömet és szenvedélyt találj az életedben.

Ha kész vagy rá, hogy fordíts az életeden,

akkor a Te Utad programon a helyed!


Akik segítenek a rendrakásban:

Góra Edina vagyok, alternatív test-lélek terapeuta. 20 éve segítem a hozzám fordulókat abban, hogy rátaláljanak saját útjukra. Többféle önfejlesztő utat végigjártam, tanultam jól működő technikákat. A legfontosabb, amit megtanultam, hogy nem létezik egy igaz út, mindenki a maga módján képes eljutni egy boldogabb élethez. Van azonban pár közös pont. Zaklatott elmével, mérgező gondolatokkal, fásult energiákkal nem leszel képes meghallani a belső hangodat és megtalálni saját utadat. Ezek feloldásában tudok segíteni és felszítani azt a tüzet, amely a boldogabb élet elengedhetetlen velejárója.

Góra Edina

Góra Edina vagyok, alternatív test-lélek terapeuta. 20 éve segítem a hozzám fordulókat abban, hogy rátaláljanak saját útjukra. Többféle önfejlesztő utat végigjártam, tanultam jól működő technikákat. A legfontosabb, amit megtanultam, hogy nem létezik egy igaz út, mindenki a maga módján képes eljutni egy boldogabb élethez. Van azonban pár közös pont. Zaklatott elmével, mérgező gondolatokkal, fásult energiákkal nem leszel képes meghallani a belső hangodat és megtalálni saját utadat. Ezek feloldásában tudok segíteni és felszítani azt a tüzet, amely a boldogabb élet elengedhetetlen velejárója.
Balázs Gabi vagyok, a Mind Camino alapítója, hivatásom szerint klinikai szociális munkás. Sok évvel ezelőtt csatlakoztam egy önkéntes szervezethez, ekkor került az életem középpontjába a
segítő munka, mások támogatása. Tíz évvel ezelőtt elköltöztem külföldre. Akkor szembesültem azzal, hogy a mai rohanó világban mennyire fontos, hogy legyen egy biztos pont, egy megtartó közeg, ha bajba kerülnénk vagy tanácstalanok vagyunk. Ha van egy segítő, akiben hinni lehet, könnyebb hinni magunkban is. Ha hiszünk magunkban, akkor képesek vagyunk irányítani az életüket és dönteni a sorsukról. Erről szól a Mind Camino.

Balázs Gabi

Balázs Gabi vagyok, a Mind Camino alapítója, hivatásom szerint klinikai szociális munkás. Sok évvel ezelőtt csatlakoztam egy önkéntes szervezethez, ekkor került az életem középpontjába a segítő munka, mások támogatása. Tíz évvel ezelőtt elköltöztem külföldre. Akkor szembesültem azzal, hogy a mai rohanó világban mennyire fontos, hogy legyen egy biztos pont, egy megtartó közeg, ha bajba kerülnénk vagy tanácstalanok vagyunk. Ha van egy segítő, akiben hinni lehet, könnyebb hinni magunkban is. Ha hiszünk magunkban, akkor képesek vagyunk irányítani az életüket és dönteni a sorsukról. Erről szól a Mind Camino.
 • VISSZAJELZÉSEK

  Rengeteget köszönhetek Edinának. Mivel alapvetően érdeklődő ember vagyok, többféle módszert, segítőt, tanácsadót ismertem már meg, de Edinánál találtam meg azt, amire nekem leginkább igényem volt: professzionális, száz százalékosan odaadó, figyelő szakemberre. Évek óta, ha bármi elakadást érzek az életemben, amire úgy gondolom, egy külső szemlélő szeme segítene jobban rálátni, akkor hozzá fordulok. Segít, hogy magamhoz közelebb kerüljek, hogy döntéseimet maximálisan a saját benső belátásomra hallgatva hozzam meg.

  Az Edina által alkalmazott módszerek nem kötnek meg, az ő szavai nem irányítanak, hanem elősegítik, hogy a teljesebb életet éljek, teljesebb emberként.“ 

  VISSZAJELZÉSEK
  Tóth Beatrix
  Angol-Spanyol Nyelvi Coach és Life Coach
 • VISSZAJELZÉSEK

  “Néhány éve hozott össze az élet Edinával. Hellinger terapeutaként többször is megtapasztaltam az általa vezetett családállítások elképesztő transzformatív erejét, azt, ahogyan évtizedes, negatív családi mintáimra nyertem rálátást és robbanhattak szét az állításokat követő időszakban. 

  Edina egyik fő specialitása a csikung, amelynek feketén-fehéren megtapasztalhattam gyógyító hatását. Pontosan 1 éve vettem részt először Edina csikung alaptanfolyamán. Ezzel majdnem egy időben inzulinreszisztenciával diagnosztizáltak. Sokat kezdtem olvasni a témában, és azzal kellett szembesülnöm, hogy ez kőkemény diéta mellett is sok évbe telik, mire elmúlik, ha egyáltalán elmúlik, de leginkább a II-es típusú diabétesz az, amivé idővel kinőheti magát. Sajnos, a hosszan tartó külföldi munkám jellege miatt nehezen tudtam tartani az előírt diétát és rendszeres mozgást. Viszont amikor itthon voltam, intenzív, célzott csikung gyakorlatokkal, illetve a Hellinger állításokon keresztül lelki munkával segített Edina tudatosítani a problémák gyökerét. Most, az egy éves kontrollvizsgálat azt az eredményt mutatta, hogy teljesen megszűnt az inzulinreszisztenciám, minden érték a normál tartományban maradt.”  

  VISSZAJELZÉSEK
  Draskóczy Ágnes
  Hegedűművész

Amivel gazdagabb leszel

Nyitottság és cselekvőképesség

Technikát kapsz, amivel átalakíthatod a mérgező gondolatokat és az azokból fakadó negatív érzéseket.

Új megküzdési stratégiák

Kikerülsz a rutinszerű élethelyzetek és reakciók erdejéből. Egyre jobban megismered felszabadult önmagadat.

Énerő és az abból fakadó önbizalom

Hozzáférhetsz titkos erőforrásaidhoz. Kisugárzásod megváltozik, amit a környezeted biztosan észrevesz.

életszenvedély

Tűz és lelkesedés nélkül nem érdemes élni a mindennapokat. Felturbózzuk az energiád és fellobantjuk benned az élet szeretetét

TUDATOSSÁG

Az út végére képes leszel jobban átlátni a helyzetedet és a lehetőségeidet, amiből sokkal több van, mint azt most gondolod! 

ÉLMÉNYEK TENERIFÉN

A program bővelkedik asziget nyújtotta élményekben is. Lesz kirándulás, nevetés és sok felszabadító program.

Amikor változni kezdesz, azzal hatni fogsz a környezetedre is.  Ha te boldogabb vagy, a veled kapcsolatban lévőknek is változik az élete.  Nézzünk pár mérgező gondolatot, amit már most nekiállhatunk hatástalanítani:

Az utazás részletei

Időpont:

2020. május

(8 nap/7 éjszaka)

A program részvételi díja:

990 Euro + Repülőjegy

Az ár tartalmazza a szállást, a transzfert és az utazásokat, napi 3 étkezést és a teljes programot.

Szállás és étkezés

Elhelyezés 2 ágyas szobákban, all inclusive ellátással a tengerparton fekvő Hotel Catalonia Punta del Rey****  szállodában, Candelaria városában.

kis csoportos programok

Amelyek segítségével testileg, lelkileg feltöltődve, új gyakorlati életjavító technikák birtokában, megújulva térhetsz haza szeretteidhez.

reptéri transzfer és utazások

Az árban benne van minden túra és kirándulás a szigeten valamint a reptéri transzfer is.

Élmények Tenerifén

Kirándulások az Anaga-hegységben, a Teide vulkánon, tengerparti séták a legszebb partszakaszokon mind részei a programnak.

 • A helyek száma limitált, a program mélységi munkát kínál, ami csak kis csoportban lehetséges. Ezért legfeljebb 12 emberrel dolgozunk.
  Jelentkezésre az utolsó pillanatban nincs lehetőség.

Jelentkezés / üzenet küldése

Mind Camino © 2019. Minden jog fenntartva.

MIND CAMINO

Mind Camino © 2019. Minden jog fenntartva.